Hi! Mijn naam is Cathy Hemme-Doornink

Ik ben 24 jaar oud. Ben getrouwd met mijn hele lieve man Michael en op 28 november 2021 zijn we trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Féline.
Maar waarom fotografie?
Al vanaf jongs af aan probeerde ik altijd al de show te stelen voor de camera. Toen ik wat ouder werd heb ik veel shoots gedaan als model.
Toen ik dan eindelijk mijn eerste camera kreeg. Die in deze tijd natuurlijk niet heel veel meer voorstelt was ik zo gelukkig! Ik maakte overal foto's van. Als we ergens heen gingen of als ik gewoon thuis was.
Ik kreeg langzamerhand steeds meer liefde voor fotografie en kreeg ook door dat alles wat je vastlegt op een gegeven moment een onbetaalbare waarde heeft! Daarom begon ik in 2011 een cursus om de fijne kneepjes van het vak te gaan leren. Door veel te oefenen en de basis er van te kennen ben ik geworden tot wat ik nu ben. En nu nog steeds leer ik bij en beoefen ik nieuwe dingen zodat ook ik met de tijd mee ga. In 2012 ben ik dan mijn eigen bedrijf begonnen. En dit doe ik tot de dag van vandaag nog met heel veel liefde en passie. En wat ben ik trots op mijn eigen bedrijf en waar ik nu sta! 
Wat ik zo mooi vind aan mijn vak?
Ik vind het allermooiste aan mijn vak dat ik iets vast leg wat van waarde is. Elke foto daar zit een verhaal in. Maar voor later is het voor onbetaalbare waarde.  Families, bruidsreportages een pasgeboren kindje of de eerste verjaardag vast leggen. Ik vind het allemaal prachtig om te doen.
Zelf sta ik voor spontane foto's. Niet dat standaard statische, Dit kan en mag natuurlijk wel. Maar al mijn passie en liefde leggen in een foto begint natuurlijk met spontaniteit. 
 heeft.
in